Agnesa Vuthaj e bukur edhe 13 vjet më parë (Foto)

Bukuroshja nga Peja Agnesa Vuthaj mbetet missi shqiptar me më së shumti kurora dhe me sharm që nuk shuhet. Ajo ishte kurorëzuar 'Miss Kosova 2003',

Bukuroshja nga Peja Agnesa Vuthaj mbetet missi shqiptar me më së shumti kurora dhe me sharm që nuk shuhet.

Ajo ishte kurorëzuar ‘Miss Kosova 2003’, pasi kishte fituar titullin ‘Miss Peja’, si dhe titujt ‘Miss Press’ dhe ‘Miss Publiku’ në ‘Miss Kosova 2003’.

Në vitin 2004 pasi u shpall ‘Miss Albania’ përfaqësoi Shqipërinë në ‘Miss Bota 2004’ dhe në ‘Miss Universe 2005’.

Siç duket edhe nga foto, Agnesës vit pas viti veç sa i shtohet bukuria.

Agnesa Vuthaj 13 vjet me pare

Agnesa Vuthaj 13 vjet me pare 1

COMMENTS