Gjest human bëjnë Gjiko dhe Ledri (Foto)

Zemërgjerësi e njerëzve zakonishtë tregohet nëpër festa e sidomos atyre të fundëvitit. Reperat shqipëtar Ledri dhe Gjiko shpërndan për këtë fundëvi

Zemërgjerësi e njerëzve zakonishtë tregohet nëpër festa e sidomos atyre të fundëvitit.

Reperat shqipëtar Ledri dhe Gjiko shpërndan për këtë fundëvit shumë dhurata për fëmijët. Në disa foto të shpërndara u pa numër i madh i dhuratave gjersa Gjiko i ka kushtuar edhe disa vargje këtij angazhimi duke thënë se ua japin me zemër dhe dashuri.

COMMENTS