Erza Muçolli shqiptarja që këndon në OKB (Video)

Në 70 vjetorin e UNICEF-it që u mbajtë para disa ditëve, në një prej zyret e Organizatës së Kombeve të Bashkuara në New York, përveç shumë yjeve botër

Në 70 vjetorin e UNICEF-it që u mbajtë para disa ditëve, në një prej zyret e Organizatës së Kombeve të Bashkuara në New York, përveç shumë yjeve botërore si Orlando Bloom, Jackie Chan dhe David Beckham, të pranishëm kishte edhe personalitete shqiptare.

Erza Muçolli është këngëtarja e cila po bënë karrierë në Francë, gjersa ka kënduar me korin e fëmijëve këngën e John Lennonit, ‘Imagine’, kjo ka bërë krenare Teuta Sahatçiun, konsullen e Kosovës në New York ku ka publikuar videon teksa performon Erza.

COMMENTS