Geti ‘t’lagë’ me shampanjë të lirë

'Ajo' është kënga që Getoar Selimi dhe Majk kanë sjell së fundi bashkë me videoklip. 'T'lagi me shampanjë' është pjesa e tekstit të cilën Geti e th

‘Ajo’ është kënga që Getoar Selimi dhe Majk kanë sjell së fundi bashkë me videoklip.

‘T’lagi me shampanjë’ është pjesa e tekstit të cilën Geti e thotë disa herë ndërsa e mban një pije të tillë në dorë.

Por, pas një hulumtimi të bërë në internet del se kjo pije alkoolike t’i ketë kushtuar shumë lirë të dashurit së Marina Vjollcës.

Sipas vlerës në treg, kjo lloj shampanje kushton hiç më shumë se 22.80 euro.

Ndryshe, kënga deri më tani ka marrë afro 14 milionë klikime në Youtube.

Shampanja e Getit

COMMENTS