‘Fryhet’ Genta Ismajli (Foto)

Gjithandej nëpër botë thuajse të gjitha femrat e njohura kanë bërë të paktën një intervenim në pamjen e tyre. Ndërhyrjeve nuk i kanë 'shpëtuar' as edh

Gjithandej nëpër botë thuajse të gjitha femrat e njohura kanë bërë të paktën një intervenim në pamjen e tyre. Ndërhyrjeve nuk i kanë ‘shpëtuar’ as edhe femrat e ekranit dhe artistet shqiptare.

Një ndryshim po vërehet edhe te këngëtarja e njohur, Genta Ismajli. Nuk po flasim për ndërhyrje të mëdha te këngëtarja, pasi ato duken të jenë vetëm tek buzët, që na bën të dyshojmë për një ‘fryrje’ të mundshme kirurgjike.

Ky ndryshim nuk mund të jetë një çështje grimi. Por, vet këngëtarja nuk ka folur kurrë e as nuk ka konfirmuar një gjë të tillë. Hidhni një sy fotove të mëposhtme:

Genta 2

Genta 1

COMMENTS