Flor Mumajesi dhe Dj Vicky edhe humoristë (Video)

Këngëtari Flori Mumajesi dhe Dj Vicky, po japin një spektakël të vërtetë humori në Instagram. Të dy artistët gjatë ditëve të fundit kanë realizuar

Këngëtari Flori Mumajesi dhe Dj Vicky, po japin një spektakël të vërtetë humori në Instagram.

Të dy artistët gjatë ditëve të fundit kanë realizuar video të shkurtra ku të dy shfaqen si bletë nga efektet e Snapchat.

Dj Vickyt apo ‘bletushja’ e videos, nuk i mungon përgjigja për pyetjet ‘me thumb’ të Florit.

Nuk do ta merrni me mend si janë përgjigjet e bletushes. Shpesh me fjalë ‘që nuk thuhen’, por asnjëherë bezdisëse. Këto janë videot që ne i kemi zgjedhur për ju. Të tjerat mund t’i ndiqni në llogarinë e Instagramit të Florit.

COMMENTS