Shpëtimtarja Gwen Stefani – Video prekëse (Video)

Këngëtarja Gwen Stefani ka prekur fansat me një gjest shumë prekës gjatë koncertit të saj të fundit. Asaj ia jep dikush një letër me një mesazh, të ci

Këngëtarja Gwen Stefani ka prekur fansat me një gjest shumë prekës gjatë koncertit të saj të fundit. Asaj ia jep dikush një letër me një mesazh, të cilin ajo e lexon para masës.

Porosinë e kishte shkruar nëna e një djali të cilin e rrihnin shokët e klasës përgjatë shkollës fillore.

Ai vinte çdo ditë i mërzitur nga shkolla, por më pas dëgjonte këngët e Stefani dhe i rikthehej buzëqeshja.
Pasi përfundoi leximin, në moment ylli i shumë hiteve i kërkoi djalit që të hipte menjëherë në skenë.

Më pas ajo e përqafoi gjatë dhe bisedoi me djalin e përlotur, për të cilin me shumë mundësi ishte dita më e bukur e jetës së tij.

COMMENTS