Flet Cozman, ja qëndrimi i tij për ISIS

Reperi kosovar Cozman është përfolur dje nëpër portale se përkrahë organizatën terroriste, ISIS, shkaku i një bluze që kishte veshur reperi, dhe shenj

Reperi kosovar Cozman është përfolur dje nëpër portale se përkrahë organizatën terroriste, ISIS, shkaku i një bluze që kishte veshur reperi, dhe shenja e duarve të tij.

‘Jo bluza nuk ka të bëj me ISIS, ajo është maicë e brendit të rrobave KTZ, ata që kanë shkruar një gjë të tillë le të kërkojnë pak në Google dhe t’i shohin se çfarë dizajne bën ky brend’ ka thënë Cozman duke mohuar mbështetjen e tij për rrjetin ISIS.

COMMENTS