Ekskluzive: ‘Unë e ti’ e frymëzuar nga vet Albana Mesuli! (Foto & Video)

Këngëtarja e njohur nga Shqipëria Albana Mesuli, është në përfundim e sipër të këngës së saj me ritme verore 'Unë e ti', e cila publikohet nesër në mb

Këngëtarja e njohur nga Shqipëria Albana Mesuli, është në përfundim e sipër të këngës së saj me ritme verore ‘Unë e ti’, e cila publikohet nesër në mbrëmje.

Albana i ka thënë portalit zico.tv se kjo këngë ka diçka personale. Ajo është frymëzuar nga vet jeta e artistes.

‘Unë e ti’ është frymëzuar nga jeta ime, dhe shpresoj se në këtë këngë ta gjejnë veten shumë çifte të dashuruarish’ është shprehur Albana.

‘Mrekullia e kësaj bote ti për mua je’, thotë një rresht i vargjeve të këngës, të cilën në tërësi e ka realizuar Mariglen Boja, ndërkaq të vizuelizuar e sjellë ‘Pro Video’.

Vet këngëtarja pret sukses, pasi thotë se i është përkushtuar shumë këtij projekti.

Albana 2_00000

Albana 3_00000

Albana 4_00000

Albana 5_00000

COMMENTS