E mbijetuara nga kanceri mahnitë jurinë e ‘America’s got talent’ (Video)

Sapo doli në skenë ajo mori komplimente për dukjen e saj. Pas prezantimit ajo tregoi se flokët e shkurtëra nuk janë zgjedhja e saj e parë por kishte n

Sapo doli në skenë ajo mori komplimente për dukjen e saj. Pas prezantimit ajo tregoi se flokët e shkurtëra nuk janë zgjedhja e saj e parë por kishte një arsye tjetër – ishte kanceri të cilin ajo ka arritur ta mposhtë.

Calysta Bevier ishte aty për të ndjekur ëndrrën e saj në muzikë dhe të inspirojë të gjithe te rinjtë që kanë të njëjtin problem që ajo e ka kaluar me sukses.

Menjëherë pas interpretimit të këngës që kishte zgjedhur, me një zë magjik sipas jurisë, ajo fitoi kalimin e artë drejtë në finale.

Ja performanca e saj e plotë:

COMMENTS