Category: KULTURE

1 2 3 4 5 6 16 40 / 157 POSTS
Muzeu Rijksmuseum në Amsterdam (Video)

Muzeu Rijksmuseum në Amsterdam (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=s7ZJc-4S6M4 ...
Njihuni me talentin nga Podujeva që pikturon fytyrat publike (Video)

Njihuni me talentin nga Podujeva që pikturon fytyrat publike (Video)

Liridon Podvorica, një i ri nga qyteti i Podujevës. Ai e ka pasion dizajnin dhe pikturon fytyrat publike, përcjell zico.tv Puna e tij është pëlq ...
Qyteti i librave (Video)

Qyteti i librave (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=dbB5oeRkdrI ...
1 2 3 4 5 6 16 40 / 157 POSTS