Category: KULTURE

1 2 3 4 16 20 / 157 POSTS

Interieri mahnitës i pallatit në Iran (Video)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=eWksi0fbZ3Q ...
Krijuesi i artit në qiell (Video)

Krijuesi i artit në qiell (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=8hREFQGtuW0 ...
Të bësh art me gishta (Video)

Të bësh art me gishta (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=3y7-c9070oE ...

Vdiq fizikani i njohur Stephen Hawking në moshën 76 vjeçare

Stephen Hawking, mendja e shkëlqyer e të cilit shkonte në kohë dhe në hapësirë edhe pse trupi i tij ishte paralizuar nga sëmundja, ka vdekur në moshën ...
1 2 3 4 16 20 / 157 POSTS