Bën striptiz, zhvishet live në spektakël (Video)

Në spektaklin ‘America’s got Talent’ ka pasur një performancë që nuk do ta besoni se ka ndodhur. Dorothy Williams ka 90 vjet. Por, ajo ka habitur jurinë dhe të pranishmit në sallë sapo ka dalë në skenë. Besojeni ose jo 90 vjeçarja ka kërcyer striptiz dhe ka filluar të zhvishet.

Në spektaklin ‘America’s got Talent’ ka pasur një performancë që nuk do ta besoni se ka ndodhur.

Dorothy Williams ka 90 vjet. Por, ajo ka habitur jurinë dhe të pranishmit në sallë sapo ka dalë në skenë.

Besojeni ose jo 90 vjeçarja ka kërcyer striptiz dhe ka filluar të zhvishet.

COMMENTS