Zhvishet Arbnora Ademaj (Foto)

Ajo, një nga femrat më të përfolura në mediet rozë, Arbnora Ademaj, po shijon ditët e saj të pushimit me familje në Turqi, përcjellë zico.tv E nga fotot shihet qartë që vazhdon të jetë në top formë dhe se mundi i kaluar në fitnesin e saj ia ka vlejtë!

Ajo, një nga femrat më të përfolura në mediet rozë, Arbnora Ademaj, po shijon ditët e saj të pushimit me familje në Turqi, përcjellë zico.tv

E nga fotot shihet qartë që vazhdon të jetë në top formë dhe se mundi i kaluar në fitnesin e saj ia ka vlejtë!

Abnora zhvishet 3_00000

Arbnora Zhvishet 2_00000

Arbnora zhvishet_00000

Arbnora zhvishet 4_00000

COMMENTS