Zbulohet hajmalia e Ermalit dhe Gjikos (Video)

Kur dy asrtistë me kahje të ndryshme në muzikë bëhen bashkë, si Gjiko dhe Ermal Fejzullahu, mund të presim vepra mjaftë interesante. Njejtë edhe ndodhi tani që u publikua projekti ‘Hajmalia’, një këngë dhe video me shumë sarkazëm.

Kur dy asrtistë me kahje të ndryshme në muzikë bëhen bashkë, si Gjiko dhe Ermal Fejzullahu, mund të presim vepra mjaftë interesante.

Njejtë edhe ndodhi tani që u publikua projekti ‘Hajmalia’, një këngë dhe video me shumë sarkazëm.

COMMENTS