Këngëtari i cili paguan 3574 mijë euro për një natë (Foto)

Këngëtari kanadez Justin Bieber gjendet për pushime në Hawaii me të dashurën e tij. 22 vjeçari ka marrë me qira një resort madhështor që kushton 3976

Këngëtari kanadez Justin Bieber gjendet për pushime në Hawaii me të dashurën e tij.
22 vjeçari ka marrë me qira një resort madhështor që kushton 3976 dollarë për një natë.

Resorti ka fushë tenisi, pishinë me përmasa olimpike, pistë helikopteri dhe pranë tij është një ujëvarë natyrore.

Fotot tregojnë më së miri luksin ku po pushon Bieber.

Foto ku pushon Bieber 1

Justin është duke pushuar në Hawaii me të dashurën e tij 1

Justin është duke pushuar në Hawaii me të dashurën e tij BALLINA

Justin është duke pushuar në Hawaii me të dashurën e tij.

COMMENTS