Ymeri: S’ka kthim, ushtria duhet bërë!

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Ymeri ka deklaruar se ushtria duhet bërë por duhet të kujdesemi që marrëdhëniet e partneritetit dhe bashkëpuni

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Ymeri ka deklaruar se ushtria duhet bërë por duhet të kujdesemi që marrëdhëniet e partneritetit dhe bashkëpunimin me aleatët e Kosovës ta avansojmë në një stad të ri edhe për sa i përket arkitekturës së mbrojtjes për Republikën e Kosovës.

Ai në mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm të VV-së, ka thënë se domosdoja për Ushtrinë e Kosovës për mbrojtje, sovranitet e dinjitet duhet shpjeguar mirë dhe nuk duhet të ndalemi në këtë drejtim, por jo të zmbrapsemi.

COMMENTS