Tuna e frikëson Yll Limanin? (Video)

Janë parë shpesh kohëve të fundit. Por, vazhdojnë ta kundërshtojnë fuqishëm një lidhje të mundshme mes tyre. Tuna dhe Yll Limani kanë kaluar dje

Janë parë shpesh kohëve të fundit. Por, vazhdojnë ta kundërshtojnë fuqishëm një lidhje të mundshme mes tyre.

Tuna dhe Yll Limani kanë kaluar dje vikendin në Prizren.

Ndërsa këngëtarja ka vazhduar të publikojë në llogarinë e saj në Snapchat fotografi të Yll Limanit, që ngjall edhe më shumë dyshimet se mes tyre ka diçka.

Pas një dite si duket të lodhshme të Yllit, atë e kishte zënë gjumi në veturë. Mes të gjitha fotove, Tuna ka shfaqur edhe një video ku shihet Ylli i tmerruar, pasiqë dikush rrufeshëm ia prish gjumin tij.

COMMENTS