Trup ideal? Shikojeni Kelly-n (Foto)

Na lini t'ju prezantojmë me Kelly Brook, modele, aktore dhe 'pronarja' e një trupi perfekt! Sipas një studimi të realizuar në Universitetin e Teksa

Na lini t’ju prezantojmë me Kelly Brook, modele, aktore dhe ‘pronarja’ e një trupi perfekt!

Sipas një studimi të realizuar në Universitetin e Teksasit, kjo vajzë e re ka trupin ideal të një femre.
Studimi u bazua në karakteristika si lartësia, gjerësia, gjatësia e dëndësia e flokëve si dhe forma e fytyrës.

Trupi i Brook, që i bën të gjithë femrat të thonë ‘Do të doja të humbja disa kg’, rrezaton shëndet dhe bukuri dhe është tërheqës për të gjithë meshkujt.

‘Kjo femër është krejtësisht natyrale dhe perfekte’, thonë studiuesit e Universitetit të Teksasit.

Kelly nuk i është nënshtruar asnjëherë ndërhyrjeve plastike dhe duket mahnitëse. Pavarësisht se ajo është zgjedhur si imazhi i trupit ideal të një femre, Kelly u shpreh se shumë herë është kthyer në objekt talljeje pasi konsiderohej ‘shumë e mbushur’.

Kelly 3

Kelly 2

Kelly 1

COMMENTS