Trimi i mirë, me shoqe shumë! (Video)

Reperi më i ri në skenën tonë muzikore, i njohur si Trimi, ka sjellë projektin më të ri me titull 'Hej goce'. Derisa në këngë ai ironizon vajzën me

Reperi më i ri në skenën tonë muzikore, i njohur si Trimi, ka sjellë projektin më të ri me titull ‘Hej goce’.

Derisa në këngë ai ironizon vajzën me shumë ndjkës në rrjete sociale e që njihet si materialiste në realitet, në videoklip reperi shfaqet i rrethuar nga shumë vajza, e herë pas here edhe në skena të nxehta.

Projekti dhe vetë këngëtari tanimë janë pjesë e IB Menagement, kompani kjo që menagjon këngëtarët shqiptar dhe të huaj.

COMMENTS