Tradicionalja Dua Lipa

Dua Lipa ka publikuar disa fotografi në Instagram me një veshje që ngjason me ato të veshjeve popullore shqiptare. Fustani dhe kombinimi që ka bërë me bluzën e bardhë, duken sikur veshjet kombëtare shqiptare. Këngëtarja aktualisht është duke punuar në projekte të reja, teksa po vazhdon edhe aktivitetet muzikore përmes koncerteve anembanë botës.

Dua Lipa ka publikuar disa fotografi në Instagram me një veshje që ngjason me ato të veshjeve popullore shqiptare.

Fustani dhe kombinimi që ka bërë me bluzën e bardhë, duken sikur veshjet kombëtare shqiptare.

Këngëtarja aktualisht është duke punuar në projekte të reja, teksa po vazhdon edhe aktivitetet muzikore përmes koncerteve anembanë botës.

Dua Lipaaa 111

COMMENTS