‘Thrret Kosova’, vula e Hysni Klinakut (Premierë/Video)

Kjo është njëra nga këngët më të mira në karrierën e artistit Hysni Klinaku e që padyshim ka siguruar vendin në librat e historisë së muzikës shqipe.

Kjo është njëra nga këngët më të mira në karrierën e artistit Hysni Klinaku e që padyshim ka siguruar vendin në librat e historisë së muzikës shqipe.

‘Thrret Kosova’ e interpretuar me plot emocion, për herë të parë u lansua në kohët me të vështira të Kosovës për programin e fundvitit të ZICO Company, e që nga nëntori i vitit ’98 deri sot nuk ka ndonjë këngë që më shumë ia vlenë të rikthehet në skenë, dhe jo rastësisht në po të njejtin program Hysni Klinaku me të njejtin emocion e sjellë për ne pas 18 vitesh.

COMMENTS