Ah sikur të ishin të gjithë këngëtarët si Lori! (Premierë/Video)

Ajo është një nga këngëtaret më të përpikta që ka sot estrada jonë! Nuk përton, e hareshme, e gatshme për çdo gjë, plot energji, e më e rëndësishm

Ajo është një nga këngëtaret më të përpikta që ka sot estrada jonë!

Nuk përton, e hareshme, e gatshme për çdo gjë, plot energji, e më e rëndësishmja e afërt me të gjithë.

Lori është, dhe do të mbetet gjithmonë një nga këngëtaret e preferuara sidomos të medieve, dhe këtë e themi pa asnjë dyshim!

Duke i kushtuar shumë rëndësi çdo paraqitje dhe duke u munduar të jetë e pranishmë në të gjitha mediet e programet që sot ofrohen për publikun, Lori kështu promovoi edhe në programin festiv ‘Gëzuar 2017’ të ZICO TV projektin e saj.

Edhepse kënga mban titullin ‘Fat’, ajo ose vazhdon të jetë single me të vërtetë ose din shumë mirë ta mbaj larg publikut jetën private.

Cilado që të jetë, ne po e shijojmë këtë premierë.

COMMENTS