Sqaron Naser Berisha: S’kam sëmundje vdekjeprurëse! (Foto & Video)

'Naser Berisha ka vuajtur nga një sëmundje e rëndë' ka qenë titulli i një shkrimi nga një portal, i cili i ka shqetësuar fansat dhe miqtë e tij kudo q

‘Naser Berisha ka vuajtur nga një sëmundje e rëndë’ ka qenë titulli i një shkrimi nga një portal, i cili i ka shqetësuar fansat dhe miqtë e tij kudo që janë. Krejt kjo nuk i ka pëlqyer as këngëtarit Naser Berisha i cili thotë se titujt e tillë bëhen për klikime.

Ai ka pranuar se ‘vuan’ nga sëmundja e njëjtë me atë të referit italian Pierluigi Collina. Por sëmundja që mban emrin ‘Alopecia’ nuk është vdekjeprurëse.

Këngëtari i njohur i cili aktualisht është anëtar i lëvizjes Vetëvendosje ka sqaruar se për çfarë sëmundje bëhet fjalë dhe në çfarë mënyre shfaqet tek njeriu.

Për më shumë lexoni më poshtë reagimin e Naserit:

Postimi i Naserit

Naser Berisha VV

Naser Berisha foto

COMMENTS