Soni Malaj ndryshon pamje (Foto)

Gërshtetat duket se nuk do të ikin asnjëherë nga moda dhe për hir të së vërtetës këtë vit kanë qenë shumë 'in'. Ishte Kim Kardashian ajo që i risol

Gërshtetat duket se nuk do të ikin asnjëherë nga moda dhe për hir të së vërtetës këtë vit kanë qenë shumë ‘in’.

Ishte Kim Kardashian ajo që i risolli edhe njëherë në memorie dhe më pas të gjitha femrat në botë i kthyen në trendin e kohës, duke përfshirë këtu edhe personazhet publike shqiptare.

Soni Malaj është e fundit që i ka aplikaur ato dhe që duket shumë e këndshme.

Soni Malaj ne gersheta

COMMENTS