S’ka më qofte! – çartet klientja (Video)

Një kliente në një restorant në Toronto të Kanadasë ka humbur tërësisht kontrollin pasi punëtorët i thanë se kishin mbaruar qoftet për të bërë një san

Një kliente në një restorant në Toronto të Kanadasë ka humbur tërësisht kontrollin pasi punëtorët i thanë se kishin mbaruar qoftet për të bërë një sanduiç.

Video e filmuar nga një klient tjetër tregon momentin kur gruaja e paidentifikuar bërtet me të madhe dhe fyen stafin.

Teksa i ‘sqaron’ ajo i thotë punëtorëve se duhet të kenë gjithmonë qofte pasi është përbërësi kryesor për sanduiçin ‘Meatball Marinanra’

‘Pse nuk e keni? Nëse është lart në menu, atëherë hiqeni. Vendosni një shenjë që ‘nuk ka më!’
Kur një punëtor tjetër i sugjeron një sanduiç ndryshe, ajo nervozohet dhe më shumë.

COMMENTS