Shqiptari që nuk merret veç me Kim Kardashian… (Foto)

Nuk merret vetëm me Kim Kardashian. Grimeri shqiptar Mario Dedivanoviq është një nga make-up artistët më të njohur në Hollywood. Ai është i kërkuar dhe i preferuari i shumë VIP-ave të cilët kërkojnë të zbukurohen prej tij. E fundit ka qenë aktorja e famshme, Eva Longoria e cila duket perfekt nën grimin e Marios.

Nuk merret vetëm me Kim Kardashian. Grimeri shqiptar Mario Dedivanoviq është një nga make-up artistët më të njohur në Hollywood.

Ai është i kërkuar dhe i preferuari i shumë VIP-ave të cilët kërkojnë të zbukurohen prej tij.

E fundit ka qenë aktorja e famshme, Eva Longoria e cila duket perfekt nën grimin e Marios.

Eva Mario

Mario Eva

COMMENTS