Rihanna vrasëse! (Foto)

Askush nuk mund të realizoj videoklipet si Rihanna, dhe ky është një fakt. Mirëpo një dukuri që shpesh na bie në sy në videot e saj janë vrasjet e

Askush nuk mund të realizoj videoklipet si Rihanna, dhe ky është një fakt.

Mirëpo një dukuri që shpesh na bie në sy në videot e saj janë vrasjet e meshkujve, arsyeja mund të jetë nga skenari por që në disa raste ajo e bën vetë.

A e keni menduar ndonjëherë, deri tani sa meshkuj ka vrarë Rihanna ne videoklipet e saj?
Ja ku e keni listën e atyre me të njejtin fat!

‘Man Down’

foto 1

‘Bitch Better Have My Money’

‘Needed Me’

foto 2

‘Russian Roulette’

COMMENTS