Rihanna shpërblehet nga MTV me çmimin për vepër jetësore

Kanali më i famshëm muzikor MTV, do t'i ndajë Rihannës çmimin për vepër jetësore më 28 gusht. Çmimi do t'i ndahet këngëtares me famë botërore gjatë

Kanali më i famshëm muzikor MTV, do t’i ndajë Rihannës çmimin për vepër jetësore më 28 gusht.

Çmimi do t’i ndahet këngëtares me famë botërore gjatë ceremonicë së ‘Video Music Aëards’ njoftoi MTV mbrëmë.

Në këtë ngjarje do të marrin pjesë edhe këngëtarët, Kanye ëest, Madonna dhe Beyonce.

Çmimi që quhet ‘The Michael Jackons Video Vanguard’ është nderimi më i madh që bëhet në idustrinë e realizimit të videove muzikore dhe reflekton ndikimin që e ka artisti që e rrëmben çmimin.

Ndërkohë vet artistja botërore është shprehur e nderuar për këtë çmim.

Postimi i Rihannes per MTV

COMMENTS