Rihanna e frymëzuar nga Star Trek (Video)

Këngëtarja e njohur botërisht, kohëve të fundit spo ndalet duke sjellë projekte vizuale nga këngët e albumit të saj të fundit ‘Anti’. Ndërsa rreth një orë më parë ajo publikoi edhe videoklipin e këngës ‘Sledgehammer’ e cila është frymëzuar dhe njihet si kolona zanore e filmit ‘Star Trek Beyound’.

Këngëtarja e njohur botërisht, kohëve të fundit spo ndalet duke sjellë projekte vizuale nga këngët e albumit të saj të fundit ‘Anti’.

Ndërsa rreth një orë më parë ajo publikoi edhe videoklipin e këngës ‘Sledgehammer’ e cila është frymëzuar dhe njihet si kolona zanore e filmit ‘Star Trek Beyound’.

COMMENTS