Reperi kërkon një natë me Dafina Zeqirin dhe Samanta Karavellën (Video)

Samanta nuk është vetëm njëra ndër kënëgtaret më 'in' të momentit, por mesa duket edhe ndër femrat më të preferuara nga meshkujt. Përtej pëlqimeve

Samanta nuk është vetëm njëra ndër kënëgtaret më ‘in’ të momentit, por mesa duket edhe ndër femrat më të preferuara nga meshkujt.

Përtej pëlqimeve të zakonshme ka edhe nga ata djem të cilët nuk i rezitojnë dot pëlqimit të një vajze aq sa e shprehin atë edhe në këngë. Kështu kanë bërë edhe dy djemtë, Qota dhe Juli Osmani në këngën e fundit me titull ‘Eja edhe ti’.

Postimi i Samantes

Kjo këngë iu kushtohet tërësisht femrave të bukura shqiptare: ‘Ta kaloj natën me Dafinën edhe Samantën’.

Menjëherë ka ardhur reagimi nga ana e kësaj të fundit e cila duket se nuk e ka pritur edhe aq keq duke e marrë me mjaft sportivitet situatën… Tani na mbetet të shohim nëse do t’i përgjigjet Dafina Zeqiri nevojës për vëmëndje të këngëtarit.

Samanta Karavella postimi

COMMENTS