Remi ‘kokainë në makinë nga Tirana deri n’Prishtinë’ (Video)

Artisti i njohur shqiptar që jeton në Amerikë, Remi Jakupi, ka publikuar projektin e tij më të ri. Kënga e lansuar një ditë më parë, titullohet ‘Kokaina’. Me tekst dhe muzikë nga vet Remi, si dhe me orkestrim nga Alban Furtuna, shtjellon temën e ndjeshme për kokainën. Për më tepër ndiqeni këngën:

Artisti i njohur shqiptar që jeton në Amerikë, Remi Jakupi, ka publikuar projektin e tij më të ri.

Kënga e lansuar një ditë më parë, titullohet ‘Kokaina’.

Me tekst dhe muzikë nga vet Remi, si dhe me orkestrim nga Alban Furtuna, shtjellon temën e ndjeshme për kokainën.

Për më tepër ndiqeni këngën:

COMMENTS