Jolie dhe Pitt bëhen bashkë (Foto)

Angelina Jolie dhe Brad Pitt mund të kenë dhënë sinjalin e parë drejt bashkimit. Dy aktorët e famshëm do të jenë ortakë në një biznes në Francë. J

Angelina Jolie dhe Brad Pitt mund të kenë dhënë sinjalin e parë drejt bashkimit. Dy aktorët e famshëm do të jenë ortakë në një biznes në Francë.

Jolie dhe Pit kanë në pronësi një fermë të madhe në Francë në të cilën do të fillojnë prodhimin e vajit të ullirit.

Vaji do të jetë përzierje e shtatë llojaeve organike të ullirit dhe pritet të shitet me çmim të lartë në tregun evropian.

Pitt dhe Jolie thuhet se janë pajtuar për këtë biznes dhe se të hyrat do ti ndajnë së bashku, por si ortak, jo si çift.

COMMENTS