Ramushi e Anita i kryejnë dasmat për sivjet (Foto)

Bazuar në foton e saj të postuar, duket se kanë pasur shumë dasma sivjet. Ndërsa mbrëmë Ramush dhe Anita Haradinaj duket se kanë pasur dasmën e fundit

Bazuar në foton e saj të postuar, duket se kanë pasur shumë dasma sivjet. Ndërsa mbrëmë Ramush dhe Anita Haradinaj duket se kanë pasur dasmën e fundit për sivjet.

Të dy janë parë shumë të lumtur në foton e publikuar nga bashkëshortja e të parit të AAK-së, ndërsa Anita përbri fotografisë ka treguar se mbase kjo është dasma e fundit për sivjet për ta.

Dasmat e Ramushit dhe Anites

COMMENTS