Qulloset Kim Kardashian (Foto)

Derisa në Los Anxheles temperaturat janë shumë të larta, as Kim Kardashian nuk mund t'i ikë fenomeneve humane që na ndodhin të gjithëve. Ylli telev

Derisa në Los Anxheles temperaturat janë shumë të larta, as Kim Kardashian nuk mund t’i ikë fenomeneve humane që na ndodhin të gjithëve.

Ylli televiziv shkoi të vizitonte një studio produksioni në Van Nuys, në një fustan të ngjitur për trupi në ngjyrë ulliri.

Por, gjoksi i saj bombastik i cili lë mbresa të gjithëve, kësaj radhe është mbuluar me djersë nga nxehtësia e madhe, dhe vet bukuroshja duket të mos ketë qenë e kujdesshme.

Tek e fundit, të gjithë jemi njerëz dhe nëse jo në rastet tjera, tash duhet ta kuptojmë Kimin.

Kim

Kim 33

Kim 22

COMMENTS