Gold AG ngre zërin kundër abortit (Foto)

Reperi shqiptar Gold AG, po përkrahë fuqishëm fushatat që kundërshtojnë ashpër abortin. Reperi që njihet për reagimet e tij për çështje fetare në një postim në Facebook, ka shpdërndarë një video që tregon për efektin e abortimeve dhe ka kërkuar që ato të mos ndodhin.

Reperi shqiptar Gold AG, po përkrahë fuqishëm fushatat që kundërshtojnë ashpër abortin.

Reperi që njihet për reagimet e tij për çështje fetare në një postim në Facebook, ka shpdërndarë një video që tregon për efektin e abortimeve dhe ka kërkuar që ato të mos ndodhin.

Gold AG postimi

COMMENTS