Publikohet videoklipi i Rihannas me Calvin Harris (Video)

Calvin Harris dhe Rihanna më në fund e kanë publikuar videoklipin e këngës së tyre “This is what you came for'. E gjithë videoja pothuajse fokusohe

Calvin Harris dhe Rihanna më në fund e kanë publikuar videoklipin e këngës së tyre “This is what you came for’.

E gjithë videoja pothuajse fokusohet tek Rihanna, e cila duket jashtëzakonisht tërheqëse derisa vallëzon para mureve të projektuara me video shumëngjyrëshe.

Ndërsa Calvin bën një paraqitje të shkurtër në fund të videos, i ulur në një makinë mahnitëse sportive, e cila po ashtu ishte projektuar me të njëjtën video.

COMMENTS