Policia malazeze kthen mbrapshtë kosovarët që ishin nisur te Kulla e Zhlepit (Foto)

Policia e Malit të Zi ka penguar banorët e fshatrave të Deçanit dhe Pejës, të cilët ishin nisur sot për tek maja e Kullës së Zhlepit dhe bjeshkët tjer

Policia e Malit të Zi ka penguar banorët e fshatrave të Deçanit dhe Pejës, të cilët ishin nisur sot për tek maja e Kullës së Zhlepit dhe bjeshkët tjera të fshatrave kufitare.

Mësohet se policia malazeze ka penguar banorët me pretendimin se ajo tokë është e Malit të Zi, ndërkohë protestuesit, kanë bllokuar rrugën duke shkaktuar kaos në komunikacion.

Kulla e Zhlebit 1

Kulla e Zhlebit 2

Kulla e Zhlebit

COMMENTS