Pas Rita Orës, edhe dy shqiptarë të tjerë pjesë e filmit ‘Fast & Furious 8’ (Foto & Video)

Seria e filmave më të ndjekur deri tani 'Fast & Furious', për momentin është duke realizuar pjesën e 8-të në New York dhe Atlanta. Këtë herë pjesë

Seria e filmave më të ndjekur deri tani ‘Fast & Furious’, për momentin është duke realizuar pjesën e 8-të në New York dhe Atlanta.

Këtë herë pjesë e filmit do të jenë edhe dy aktorë shqiptarë, Erand Hoxha dhe Marko Caka, ku njëri do të luajë rolin e një garuesi me vetura ndërsa tjetri do të jetë pjesë e operacioneve luftarake.

Të dy kanë postuar foto e video në rrjetet sociale gjatë pauzave me aktorët kryesorë si Vin Diesel, Ludacris, Tyrese Gibson etj.

‘Fast 8’ do të publikohet me datën 14 prill 2017.

marko 2

fast 8 foto

erand hoxha

marko caka

COMMENTS