Pas ‘problemeve’ rikthehet me stil Bebe Rexha (Foto)

Të gjitha llogaritë në rrjetet sociale me emrin e saj u hakuan nga një person dashakeqës. Por, tani këngëtarja shqiptare që ka arritur të depërtojë

Të gjitha llogaritë në rrjetet sociale me emrin e saj u hakuan nga një person dashakeqës.

Por, tani këngëtarja shqiptare që ka arritur të depërtojë në tregun ndërkombëtar Bebe Rexha ka filluar të rikthehet në Instagram, pasi ka kthyer llogarinë e vjetër në pronësi.

Ajo ka hedhur një foto me një bluzë me shkrim të këngës ‘I got you’, duke konfirmuar rikthimin, dhe sipas shkrimit të lënë, ajo ia ka bërë një diss këtij hakeri.

‘You got me and I got you’ ka shkruar në Instagram nga Londra, Bebe.

COMMENTS