Pandora, shtëpiakja më e lezetshme që keni parë ndonjëherë! (Video)

Këngëtarja e njohur për zërin e saj bombastik e që jemi mësuar ta dëgjojmë më së shumti me balada prekëse, ka sjellë projektin 'Kafja e mëngjesit'.

Këngëtarja e njohur për zërin e saj bombastik e që jemi mësuar ta dëgjojmë më së shumti me balada prekëse, ka sjellë projektin ‘Kafja e mëngjesit’.

Përveq që si këngë është shumë ritmike dhe i përshtatet çdokujt, ajo madje në videoklip duket shumë e zonja dhe e thjeshtë përderisa i bën kafen bashkëshortit të saj, i cili është pjesë e videoklipit.

COMMENTS