Panda gjigante shton racën, lind binjakë (Foto)

Panda gjigante e quajtur Xin Xin, në Macau ka lindur binjakë, që janë pandat e para të lindura në këtë regjion të Kinës. Dy këlyshët meshkuj, panda

Panda gjigante e quajtur Xin Xin, në Macau ka lindur binjakë, që janë pandat e para të lindura në këtë regjion të Kinës.

Dy këlyshët meshkuj, panda i ka lindur të dielën në mbrëmje në pavijonin gjigant të pandave në Coloane, raporton BBC.

Këlyshi i parë peshon 138g, kurse ka lindur në ora 15:45 në orë lokale, kurse ai më vogël peshon vetëm 53.8g, dhe ka lindur në ora 16:27 me orë lokale.

Panda 1 27 Qershor.

Panda 2 27 Qershor.

COMMENTS