Motrat Mustafa publikojnë projektin e ri ‘dashnia i then ligjet’ (Video)

Motrat Mustafa kanë publikuar klipin e projektit më të ri muzikor të titulluar ‘Dashnia i then ligjet’. Kënga në fjalë është ritmike dhe pritet të pëlqehet në publik. Motrat Mustafa janë ndër këngëtaret më të dashura të muzikës popullore, dhe ndër vite kanë argëtuar gjenerata të shumta.

Motrat Mustafa kanë publikuar klipin e projektit më të ri muzikor të titulluar ‘Dashnia i then ligjet’.

Kënga në fjalë është ritmike dhe pritet të pëlqehet në publik.

Motrat Mustafa janë ndër këngëtaret më të dashura të muzikës popullore, dhe ndër vite kanë argëtuar gjenerata të shumta.

COMMENTS