Justini i lë radhën Selenës (Video)

Pak kohë pasi u rrëzua në skenë ish i dashuri Justin Bieber, as Selena Gomez nuk e lë keq! Duket sikur ajo po merr këshilla performance nga Bieber.

Pak kohë pasi u rrëzua në skenë ish i dashuri Justin Bieber, as Selena Gomez nuk e lë keq! Duket sikur ajo po merr këshilla performance nga Bieber.

Gomez 23 vjecare bëri një rënie të turpshme në skenë. Incidenti ndodhi gjatë përformancës së këngës ‘Kill em ëith kidness’, pasi humbi ekuilibrin dhe u rrëzua.

Zakonisht të gjithë përformuesit, kur rrëzohen mundohen të çohen menjëherë për të mos u dukur keq.

Por, në vend që të ndihej keq, këngëtarja bukuroshe e mori me sportivitet, duke buzëqeshur për rrëzimin që bëri në skenë.

COMMENTS