Mos pyesni për fluskat në ujë! (Foto & Video)

Termometri ka regjistruar temperatura deri në 30 gradë Celcius. Kinezët nuk i kanë bërë ballë kësaj nxehtësie. Në Sichuan të Kinës, plazhet dhe pishin

Termometri ka regjistruar temperatura deri në 30 gradë Celcius. Kinezët nuk i kanë bërë ballë kësaj nxehtësie. Në Sichuan të Kinës, plazhet dhe pishinat janë stërmbushur me njerëz, që përpiqeshin të freskoheshin në këto ditë të nxehta vere.

I nxehti ne Kine 3

Mirëpo, numri shumë i madh i tyre ka bërë që pos plazhit edhe uji të jetë i ngarkuar me njerëz.

Vetëm në një pishinë kanë shkuar mbi 6 mijë persona, të cilët e kanë mbuluar sipërfaqen e ujit me rrathët e gomës që i mbanin në trup.

I nxehti ne Kine

Më mirë nuk ka qenë as në plazhet e qytetit, sepse numri enorm i pushuesve ka bërë që ata të mos jenë aspak komod.

Sidoqoftë, të rinj e të vjetër janë përpjekur që të luajnë dhe të argëtohen, ndërsa fshiheshin në çadra kur nuk kishte vend në ujë.

COMMENTS