Mos i harroni vetëm fëmijët në shtëpi (Foto)

Sherret që i bëjnë, janë të sinqerta dhe me gjithë zemër. Nuk ka asnjë problem nëse ata të ngjyrosin tepihun apo gjëra të tjera, pasi kjo është një më

Sherret që i bëjnë, janë të sinqerta dhe me gjithë zemër. Nuk ka asnjë problem nëse ata të ngjyrosin tepihun apo gjëra të tjera, pasi kjo është një mënyrë që ata përdorin për të njohur botën.

Fëmijët i bëjnë këto gjëra, pasi u sjellin kënaqësi dhe duan të zbulojnë se çfarë vjen më pas, rreziqet dhe pasojat.

Dhe përballja me këto prapësi vjen pak minuta pasi ata bien në qetësi dhe prindërit kujtojnë se ‘shpëtuan’.

Femijet 7

Femijet 6

Femijet 5

Femijet 4

Femijet 3

Femijet 2

COMMENTS