Labi sjellë hitin e tij të ri (Video)

Këngëtari Labinot Tahiri - Labi ka lansuar këngën 'Sa pa fat qëllova'. Në projektin e publikuar, pamjet që shihen janë vetëm të përshtatura. Me pr

Këngëtari Labinot Tahiri – Labi ka lansuar këngën ‘Sa pa fat qëllova’.
Në projektin e publikuar, pamjet që shihen janë vetëm të përshtatura.

Me produksion nga Eurolindi dhe tekst nga Avni Qaili, kënga pritet të pëlqehet nga ana e fansave të Labit.
Ndryshe Labi, kohëve të fundit njihet edhe për humanizmin që ka treguar për familjet dhe personat në nevojë.

COMMENTS