Cristiano Ronaldo në Ibiza me familjen e tij (Foto)

Ai përjetoi një sërë emocionesh gjatë finales së 'Euro 2016' – nga lotët e dëshpërimit kur u lëndua në minutën e 25 e deri te gëzimi kur ngriti trofeu

Ai përjetoi një sërë emocionesh gjatë finales së ‘Euro 2016’ – nga lotët e dëshpërimit kur u lëndua në minutën e 25 e deri te gëzimi kur ngriti trofeun.

Por, duket se Cristiano Ronaldo e ka marrë veten në mënyrën më të mirë të mundshme teksa po shijon pushimet në Ibiza me familjen e tij.

Ylli portugez është fotografuar këtë të mërkure së bashku me nënën e tij Dolores dhe djalin Cristiano Jr duke marrë rreze në një jaht luksoz.

Futbollisti dukej më në formë se kurrë.

Kristiano 1

Kristiano 9

Kristiano 8

Kristiano 7

Kristiano 6

Kristiano 5

Kristiano 4

Kristiano 3

Kristiano 2

COMMENTS