Ky qen ka 12 vjet që buzëqeshë (Foto)

Ka disa prej njerëzve që i pëlqejnë qentë e racës Pitbull, ndërkohë që të tjerë i kanë frikë. Por, Brinks, pitbulli i adhurueshëm ka buzëqeshjen m

Ka disa prej njerëzve që i pëlqejnë qentë e racës Pitbull, ndërkohë që të tjerë i kanë frikë.

Por, Brinks, pitbulli i adhurueshëm ka buzëqeshjen më të ëmbël e të sinqertë që keni parë ndonjëherë tek një qen – ai do të ju përcjellë vetëm një ndjesi – gëzim!

Si shumë qenë të tjetrë, Brinks ishte i pastehë pasi pronarët e humbën atë. Një ditë, ai u ndesh me John dhe qenin e tij Demo.

John nuk mund ta shihte Brinks në atë gjendje, kështu që i vuri si qëllim vetes që të gjente pronarët e tij.
Megjithatë, një muaj më vonë, John nuk e arriti synimin e tij, kështu që vendosi të kujdesej vetë për qenin.

12 vite pas kësaj, Brinks nuk ka pushuar së buzëqeshuri para njeriut që e shpëtoi nga jeta e mjeruar.
‘Është diçka e mrekullueshme që ai buzëqesh kur çdo gjë shkon mirë, tamam si një njeri’ shprehet John.

Qeni 2

Qeni 3

Qeni 4

COMMENTS