Kur Zanfina bënte zhurmë (Video)

Muaj më parë këngëtarja Zanfina Ismaili pati një humbje të madhe - pasi nëna e saj Mona, u nda nga jeta. Pas kësaj ngjarje, Zanfina ka pushuar nga

Muaj më parë këngëtarja Zanfina Ismaili pati një humbje të madhe – pasi nëna e saj Mona, u nda nga jeta.

Pas kësaj ngjarje, Zanfina ka pushuar nga të gjitha aktivitetet muzikore, porse tani ka filluar të ‘lëvizë’ nga pak.

Por, me ardhjen e spektaklit ‘Zhurma Video Music Awards’ që mbahet me 15 Shtator, ne e kujtojmë Zanin, si fituese të çmimit kryesor në edicionin e parë të këtij spektakli në vitin 2004, me projektin e titulluar ‘Cocaine’, transmeton zico.tv

Filmimet tregojnë se që nga ajo kohë, Zanfina ka pësuar disa ndryshime, ndërsa shikojini videot dhe vlerësojeni vetë.

COMMENTS